2011 m. sausio 30 d., sekmadienis

Japoniška vištiena su karamele



Youtube radau filmuką, kur bičas daro japonišką vištieną su karamele:

http://www.youtube.com/watch?v=9xyJtiRSIpA

Pas mane buvo dvigubai daugiau vištienos, todėl kitus ingredientus dėjau irgi dvigubus. Irisų sudėjau mažne 100 gramų.
Koks įspūdis?
Vaikai valgė, net ausis krutėjo, poniai irgi patiko. Man asmeniškai trūko skonių stiprumo. T.y., kažkaip įsivaizdavau, kad sojos padažas turėtų būti ryškesnis, kaip ir karamelė. o jie gavosi abu tokie švelnūs skoniai, tarp kurių įsiterpia ir tarkuoto imbiero kvapas. Kuomet valgiau šią vištieną pakartotinai, jau pastovėjusią, tuomet karamelės skonis jautėsi normaliai. Be to, antrąkart darydamas šią vištieną būtinai pasikepinsiu morkų ir raudoną papriką, kažkaip man jų trūko, čia jau, matyt, įprotis.
Be to išduosiu paslaptį: jeigu smulkintus svogūnus pakepinsi ant mažos ugnies apie 10 minučių, tai jie taps karamelės skonio.
Kadangi įdėjau nuorodą su šia vištiena, tai foto su savo darbu nededu.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą