Garnyras:
2 vidutiniai raudoni svogūnai;
2 vidutinės saldžiosios raudonos paprikos;
1 arbatinis šaukštelis cukraus;
1 skiltelė česnako;
Šlakelis Balsamico acto;
Keletas baziliko lapelių;
Druskos, pipirų, extra virgin alyvuogių aliejaus.
Šio patiekalo esmė - garnyras. Kaip karbonadą kepti visi žinom. :()
Juostelėmis supjaustome svogūnus ir paprikas bei pakepiname aliejuje ant mažos ugnies. Kai jie suminkštėja, apiberiame juos cukrumi, įdedame susmulkintą česnaką bei smulkintą baziliką, apšlakstome šlakeliu acto ir toliau troškiname kol ištirpsta cukrus ir išgaruoja acto skystimas.
Išėmus iš keptuvės šį garnyrą likusiame aliejuje ir padažo sultyse kepame karbonadą.
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą