2012 m. gruodžio 29 d., šeštadienis

Mėsiška - pikantiška pomidorų sriuba

2 skardinės po 400 ml. pomidorų savo sultyse;
0,5 litro vištienos sultinio;
2 vidutinės raudonos saldžiosios paprikos;
6 pievagrybiai;
0,5 kg. vištienos file;
džiovinto baziliko,
džiovinto oregano (raudonėlio),
druskos, pipirų, cukraus - pagal skonį

Vištieną supjaustom kąsnio dydžio gabaliukais, apibarstome pipirais su druska bei kepame kelias minutes keptuvėje, kol apkeps.
Pievagrybius ir paprikas susismulkiname: pievagrybius - gabalėliais, paprikas - siaurom juostelėmis, bei pakepame keptuvėje, prieš tai išėmę vištieną.
Susmulkiname pomidorus ir supilame kartu su sultimis puodan. Ten pat supilame ir vištienos sultinį. Pagardiname baziliku ir oregano bei užverdame.
Į užvirtą sriubą supilame vištieną bei paprikas su pievagrybiais ir paviriname keletą minučių.
Pagardiname druska, pipirais ir, pagal poreikį, cukrumi.
Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą